PADELCLUBS

Wat is de core business van een padelclub?

Volgens ons is de core business van een padelclub vooral gericht op het creëren van beleving voor haar leden. Een club kan dit doen door haar leden te connecteren door middel van competities en tornooien te organiseren, opleidingen te geven volgens het niveau van haar spelers, leden te laten genieten van de nodige hapjes en drankjes  in een gezellige gezellig kader.

 

Padel Unique richt zich vooral op de bijkomende zaken naast de core business. Padel Unique ontzorgt padelclubs door volgende mogelijke zaken aan te bieden:

  • Testevents. Hierbij kunnen wij op vooraf overeengekomen tijdstippen verschillende merken rackets laten testen door uw leden zodat wanneer zij interesse hebben om een racket aan te kopen, het gamma testrackets kunnen doorlopen.
  • Aanbieden van padelrackets voor beginners. Beginnende padelspelers of gewoon spelers die eens willen proeven van de padelsport, hebben soms geen padelracket. Padelclubs kunnen via Padel Unique deze rackets tegen zeer concurrentiële prijzen aankopen en vervolgens aanbieden aan deze type spelers.
  • Aanbieden van een kledinglijn. U bent als padelclub op zoek naar een padelkledij die u wenst aan te bieden aan uw leden, dan kunnen wij u hierin ondersteunen. Deze kledij wordt na overleg met u door ons besproken met de nodige aanbieders, clublogo kan voorzien worden en aangekocht worden via onze webshop via een eigen link speciaal voor u. Ook de finaniciële aspecten worden in overleg besproken en wat dit voor u als padelclub kan betekenen.
  • Padelopleiding door toppers uit het buitenland. België heeft een groot gebrek aan gediplomeerde trainers die uw club kunnen ondersteunen om uw leden te leren padellen zoals het moet. Via onze buitenlandse contacten kunnen wij lesgevers uit het buitenland laten overkomen om uw leden na dergelijke opleiding feedback te geven waarmee zij verder aan de slag kunnen om hun niveau op te krikken. Wij verzorgen het volledige technische opleidingsevent, u alles errond om de beleving te vervolledigen.
  • We kunnen ook het omgekeerde doen. U kunt uw leden met padel laten kennismaken in het land waar de sport groter is dan welke andere sport: Spanje. Wij kunnen een padelreis op maat uitwerken zodat uw leden naast padellessen tevens kunnen genieten van een goed verblijf, eten en ontspanning. 

 

Interesse? Contacteer ons via mail of telefoon.

Wij kijken er alvast naar uit!

Bart en Stefan